2014. március 28., péntek

Vissza a klasszikusokhoz - Sárgarózsa !



A megrendelt és igényesen , élethüen elkészített formatorták után ,ujra vissza a megszokott klasszikusokhoz ,rózsákhoz , fréziákhoz a szebbnél szebb virágcsodákhoz . 
Ezek a virágalkotások , ha nem célzottan új, még Lenke által el nem készített virágokról  van szó, akkor mint ez a sárga rózsa és  frézia is a kurzusokon  készülnek .
Lenke a kurzusait a kezdetektől  fogva a legaprólékosabban és a legcélratörőbben dolgozta ki , olyan igényességgel hogy az is aki evvel a technikával még életében nem találkozott a kézügyességéhez mérten a legmakszimálissabban elsajátithassa és a későbbiekben  ezt a tehnikát biztonsággal alkalmazhassa .  Ezt pedig úgy éri el hogy mindeneggyes elkészitendő "virágot " a tanulni  vágyó kedves résztvevővel eggyütt , lépésrő l lépésre elkészíti és bemutatja az elkészítés minden fortéját ( szószerint a kezét fogva és irányítva)
Ilyenformán az általa elkészített cukorvirágok megmaradnak , mert a kedves ,nevezzük tanulónak, minden egyes elkészített virágot magukkal vihetnek.
Tehát ezen megmaradt virágalkotások jelennek meg fotók formájában a Bloggerem oldalain ,amit nagy szeretettel ajánlok minden kedves idelátogató és érdeklődő nézőközönségnek .  Köszönöm .